TRIPS EN TIPS
BELLEWAERDE PARK (afstand 20 km)

Wie een dagje pretpark wil combineren met een bezoekje aan vele exotische dieren, is in Bellewaerde aan het juiste adres. Verspreid over het hele park vind je namelijk een heel aantal knappe dierenverblijven. Wie actie wil, vindt zijn gading wellicht bij attracties als de Boomerang of de 50 meter hoge Screaming Eagle. Bellewaerde is een echt familiepark met toppers als de Huracan, de Keverbaan en de 4 waterattracties.


IN DE VREDE - TRAPPIST WESTVLETEREN (afstand 10 km)

Enkel in Ontmoetings Centrum "In de Vrede" degusteer je het "beste bier ter wereld", want de Trappisten van Westvleteren worden slechts hier geserveerd. Westvleteren Trappist is met uiterste zorg gebrouwen in de plaatselijke SintSixtusabdij. Dit is genieten op alle vlakken, van een unieke godendrank bij een stevige belegde boterham of een dagvers hoeveijsje, een mazarinetaartje of een stuk hommelpaptaart. En wat dacht je van een "Coupe In de Vrede", bereid met heerlijk ijs en Westvleteren Trappist?


DIERENPARK DE ZONNEGLOED

De Zonnegloed te Vleteren is een superleuk dierenpark met meer dan 400 dieren. Er zijn 2 wandelingen uitgestippeld en op de verschillende speelpleintjes kunnen de kids flink ravotten. Naast de "gewone" diertjes zoals konijnen, zijn er tal van speciale dieren, zoals een kameel, een baviaan of bruine beer.


INTERESSANTE LINKS